Comfortbutiken

I vår butik i Åseda möter du kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med råd och inspiration inför till exempel badrumsrenoveringen.
Vi kan erbjuda dig allt från badrumsspegel till kompletta lösningar för ditt badrum.

Besök vår butik Aktuellt kampanjblad

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med 130 medlemsföretag och drygt 1 800 certifierade montörer. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.

Boka badrumsrådgivning hos oss!

I vår butik i Åseda möter du kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med råd och inspiration inför till exempel badrumsrenoveringen. Vi kan erbjuda dig allt från badrumsspegel till kompletta lösningar för ditt badrum.

Kontakta gärna butikschef Carola Lindström för personlig rådgivning:

0474-77 90 74

butik@asedavarme.se

Allt från badrumsspeglar till kompletta badrum

Comfort erbjuder noga utvalda köks- och badrumsprodukter av högsta kvalitet. Hitta dina favoriter i vårt breda utbud. Vi hjälper dig gärna med installationen. I vår installationstjäsnt ingår även hemleverans och bortforsling av din gamla produkt. 

Vi kan installera allt vi säljer

Boka installerat & klart när du köper en produkt via vår e-handel, då kan du också bestämma vilken dag som passar dig bäst för att någon av våra certifierade montörer ska komma hem till dig och installera produkten.

 

Hitta till butiken

Terminalgatan 1, 364 31 Åseda

Öppettider

Den 23/12 stänger butiken 12.30.
BUTIKEN STÄNGER PERMANENT 31/12 2022

Måndag - Fredag
10:00-16.00 (Lunch 12.30 – 13.30)

Lördag-Söndag
Stängt

 

Kontakta oss

0474-77 90 74
butik@asedavarme.se

Låt oss installera ditt nya badrum

Våra kunniga VS-installatörer hjälper både dig som privat och företag att genomföra riktiga installationerpå utlovad tid.

Läs mer om våra VS-lösningar