Service - Värmepump

Förläng värmepumpens livstid gernom att serva den regelbundet. Vi hjälper dig med service på bervärme-, jordvärme-, sjövärme- och luftvärmepumpar till fast pris.

Boka Service

Service

Service får din värmepump att hålla längre

Din värmepump kan hålla i flera decennier, men precis som all avancerad teknik behöver den underhållas. Genom att serva din värmepump regelbundet ger du den bättre förutsättningar att fungera effektivt dag efter dag, år efter år. 

Vid service kontrollerar våra tekniker att värmepumpen fungerar så effektivt som möjligt. Genom att se till att värmepumpens vitala delar fungerar som de ska, minskas risken för onödigt slitage. Vi rensar filter och kontrollerar givare för att säkra komforten i ditt hem. Vid service kontrollerar vi även att trycket i ditt system håller lämplig nivå för att distribuera värmen effektivt.

Dessa serviceåtgärder minskar risken för oväntade driftstopp och säkrar att din värmepump jobbar så effetivt som möjligt. Efter besöket får du ett serviceprotokoll som dokumenterar vad som gjorts och din värmepumps status.

Hur ofta din värmepump behöver service beror på både på drift och konstruktion, men vi rekomenderar vanligen ett intervall mellan ett och tre år, Fråga gärna oss om du är osäker. 

Vårt fastpris för värmpepumpsservice är 2350 kr. Resetillägg tillkommer vid resor längre än 5 mil.

Vill du ha regelbunden service, fjärrövervakning och driftstörningsgaranti för din värmepump?

Läs mer om vårt serviceavtal för värmepumpar - tryggare, smidigare och billigare.

 

5 argument för att boka service

 

 • Förlängd livslängd på din värmepump 
  Genom regelbunden service och underhåll säkerställer vi att din värmepump fungerar effektivt vilket förlänger dess livslängd. 
 • Minskad risk för oväntade fel och driftsstopp
  Regelbundna servicebesök hjälper till att identifiera och åtgärda potentiella problem innan de blir allvarliga, vilket minskar risken för oväntade fel och driftsstopp. 
 • Bekymmersfri service av kunniga tekniker
  Vi  har gediget kunnande om värmesystem och uppvärmning. Vi ser till att din värmepunp fungerar optimalt för fastigheten. Om åtgärder behövs, frågar vi dig innan vi utför reparation.
 • Detaljerat serviceprotokoll efter varje besök
  Efter varje servicebesök lämnar vi ett utförligt serviceprotokoll. Dokumentet ger en översikt över de tjänster som utförts och "hälsostatus" för din värmepump. 
 • Komfort och ökad trygghet
  Genom att serva din värmepump kan du känna dig trygg med att ha pålitlig och komfortabel uppvärmning året runt- oavsett väder. Vår erfarenhet är att service är en investering som betalar sig mångfaldigt.

 

 

Vill du veta mer eller boka service? 

Ange dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort vi kan!

Fält markerade med * är obligatoriska

 * Jag godkänner att mina uppgifter används i syfte att komma i kontakt med mig.