Serviceavtal - Värmepump

Med rätt underhåll av din värmepump, fortsätter den att gå och gå,
dag efter dag. Serviceavtalet ger trygghet året om.

Kom igång

Service

Serviceavtal för din värmepump ger dig trygghet varje dag

Din värmepump har förutsättningar att hålla i flera decennier, men precis som all avancerad teknik behöver den underhållas. Med ett serviceavtal ger du din värmepump de bästa tänkbara förutsättningar att fungerar effektivt dag efter dag, år efter år.

Genom att teckna ett serviceavtal för din värmepump med oss vet du att servicen blir utförd med rätt intervall och att den utförs av kompetenta värmetekniker. Med serviceavtalet får du även förbättrat skydd mot drifstopp alla årets dagar och en förmåner och garantier som du inte får när du bokar service från gång till gång. 

Ännu smidigare med serviceavtal

 
1-årsintervall 2320 kr/år eller 195 kr/månaden
3-årsintervall 1200 kr/år eller 100 kr/månaden

 

 • Bekymmersfri service - Vi sköter allt
  Vi tar hand om allt och informerar dig när det är dags för service. Vår strävan är att göra underhållsprocessen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig, så att du kan fokusera på det som är viktigt i ditt liv.
 • Garanterad värme inom 24 timmar
  Vi förstår vikten av en varm och bekväm bostad, särskilt under de kallare månaderna. Med vårt serviceavtal garanterar vi att återställa värmen i ditt hem inom 24 timmar, så att du kan fortsätta att njuta av den komfort du är van vid utan avbrott.
 • Spara pengar med 20 % rabatt på utbytta delar
  När delar behöver bytas ut i din värmepump, erbjuder vi 20 % rabatt. Detta är en del av vårt åtagande att erbjuda värde och prisvärda lösningar till våra kunder.
 • Möjlighet till fjärrövervakning för ökad trygghet
  Vi erbjuder möjlighet till fjärrövervakning av din värmepump: en modern lösning med realtidsövervakning och diagnostik på distans, vilket ytterligare förbättrar vårt underhåll och din trygghet.

Rekommenderat serviceintervall

Rekommenderat serviceintervall kan variera för värmepumpar beroende på tillverkare och värmepumpens konstruktion. För att tillverkarens garantier ska gälla behöver rekommenderat serviceintervall följas.  

Genom att säkerställa att din värmepump får den omsorg och expertis den förtjänar, kan du njuta av en varmare, bekvämare och mer energieffektiv bostad. Vårt mål är att erbjuda en service som överträffar förväntningar och bidrar till en förbättrad komfort för dig och din familj.

Vill du veta mer eller boka service? 

Ange dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort vi kan!

Fält markerade med * är obligatoriska

 * Jag godkänner att mina uppgifter används i syfte att komma i kontakt med mig.