Värme & sanitet

Åseda Värme och Sanitet är ett Auktoriserat VS-företag, samt medlemmar i SKVP, Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen och VVS-Företagen

Certifierad installation och garanti

Vi erbjuder kvalitetsinstallationer och kompetens när det gäller VS-installationer både till privatpersoner, företag och organisationer. Vi arbetar enligt det kvalitetsgrundande systemet ISO 9001 och ISO 14001 och har ett väl fungerande Miljö- och Kvalitetssystem som sträcker sig från anbud till garantitidens utgång.

Våra erfarna och duktiga montörer är naturligtvis certifierade enligt regelverket för Säker Vatten. Att hålla utlovade tider är för oss mycket viktigt samtidigt som att arbetet alltid utförs på en kvalitetsmässig hög nivå.

Åseda Värme & Sanitet innehar företagscertifikat kategori 1 för arbete med kyl-& värmepumpar. Samtliga av våra kyltekniker har även personligt kylcertifikat.

Trygghetsgaranti
Genom att teckna Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem. Försäkringen gäller i sex år, förutsatt att du har en hem- och villaförsäkring.